EK gewichtheffen mooie ervaring

bricht-ek-mooie-ervaringKaren Tovmasjan van gewichthef club Leef! uit Wijhe heeft op 7 december meegedaan aan het EK onder 23 in Israël. Het EK werd gehouden in Eilat. Karen behaalde een 10de plaats. Karen Tovmasjan omschrijft het EK als een wedstrijd van hoog niveau, iets waar hij zelf een kick van krijgt doordat het een ander strijd niveau is dan bij de wedstrijden in Nederland. Karen is redelijk tevreden over het toernooi. Tijdens het EK had hij een lichte blessure aan zijn rug. Door deze blessure was het gaan voor een podiumplaats helaas niet mogelijk.
Samen met zijn coach Ashot verbleef hij in Eilat in een hotel waar hij zich goed kon voorbereiden op het EK. De gewichthefclub leef! probeert in Nederland meer resultaten te halen in 2013. De prestaties waren goed dit jaar, maar we willen en kunnen beter.
Zelf heeft Karen Tovmasjan ook een aantal doelen voor 2013: Het behalen van een podiumplek op het EK onder 23, het zich voorbereiden op het EK senioren, wat plaats zal vinden in april 2013 en in de 85 kg klasse Nederlandse records te behalen.

Bron: Airplayradio

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.