Niveau in Nederland moet beter

Samen trainen om Nederlands niveau omhoog te halen

team-gw-nlOp vrijdag 10 januari is er door Karen Tovmasjan een training georganiseerd voor een selecte groep gewichtheffers in Nederland. De bedoeling van deze training is dat de beste atleten van Nederland de mogelijkheid krijgen om samen te trainen. Door de Nederlandse gewichthefbond wordt dit niet zelf georganiseerd en dus vond Karen het tijd dat hier wat aan gedaan werd. Om goed te worden en het beste uit jezelf te halen heb je andere gewichtheffers nodig die je dingen kunnen leren of waar je goed samen mee kunt trainen. Omdat het aantal gewichtheffers in Nederland zeer beperkt is staat men als gewichtheffer vaak met een kleine groep gewichtheffers te tillen. Soms zelfs alleen. Om beter te worden heb je elkaar nodig. Iedereen kan van elkaar iets leren. Daarom is dit een goed initiatief van Karen om het niveau van het gewichtheffen in Nederland te verbeteren. De bedoeling is dan ook om meerdere malen in het jaar bij elkaar te komen om met elkaar te trainen.

Om iedereen kans te geven heeft Karen besloten om elke keer 2 gasten bij te hebben die net de top niet halen.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.