Tovmasjan Invitational 2014 groot succes!

tovmasjan invitational 2014Zondag 4 mei vond de eerste editie van de Tovmasjan Invitational plaats bij CrossFit
Gymert in Gemert. Honderd atleten streden verdeeld over teams van vier voor de prestigieuze wisselbeker van de gewichthefwedstrijd.

Klokslag 9 uur konden alle atleten zich inwegen. Vanaf 10 uur werd er verdeeld over drie platforms getrokken. Omdat de Invitational vooral bedoeld is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met het gewichtheffen werden er minder strikte regels gehanteerd dan normaal. Zo was uitdrukken toegestaan en waren er geen singlets vereist. Vanaf twee uur begonnen alle atleten met stoten. Tussendoor is er een loting georganiseerd met mooie gewichthef-prijzen, konden deelnemers genieten van heerlijk versgebakken hamburgers en stonden Karens’ sponsoren Pure Pharma en Nootrofit klaar met hun stands.

‘Ik ben ontzettend blij met de eerste editie van het evenement’ zegt Karen. ‘Er zijn heel veel PR’s neergezet door atleten, het publiek dat atleten kwam aanmoedigen was super enthousiast en er zijn bijna 600 beurten getild zonder incidenten. Ik verwacht dat nog meer atleten gewichtheffen gaan zien als een sport die ze vaker willen beoefenen. Tegelijkertijd heeft het veel mensen ook bewust gemaakt van mijn droom om tijdens de Olympische Spelen 2016 Nederland te vertegenwoordigen.’

 Hieronder de uitslagen

Open teams

1= CrossFit Cops Men
2= CrossFit Cops Ladies
3= Inglorious Snatchers

CrossFit teams

1= CF Lifestyle  = CrossFit Delft
2= CFV               = CrossFit Vlaardingen
3= Team 1          = CrossFit Hoorn

10288748_769405689760125_7602420011566768844_n

 Winnaar junioren heren (onder 20 jaar)
Derenik Ghazaryan
Winnaar junioren dames (onder 20 jaar)
Lisa Detiger
Winaar senioren heren (20-35 jaar)
Ron Fiolet
Winaar senioren dames (20-35 jaar)
Monique Kleinstapel
Winnar masters heren (35+)
Dio Deegenaars
Winnaar masters dames (35+)
Marion Valkenburg

Veel dank aan alle vrijwilligers die keihard hebben gewerkt om de dag tot een succes te maken, CrossFit Gymert voor de gastvrijheid en alle atleten voor de fantastische sfeer op de dag zelf. Alle gelden die zijn opgehaald tijdens de Invitational komen ten goede aan het trainingsregime van Karen. Hij heeft al een maand lange trainingsstage in Rusland geboekt.

De volgende editie van de Tovmasjan Invitational staat al in de planning, zodra er een nieuwe datum bekend is lees je dit hier als eerste terug.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.