Workshops/PT

Personal Trainer

bricht-ook-armenia-juicht-voor-karenVoor het behalen van je sportieve doelstellingen heb je de persoonlijke begeleiding van een expert nodig.

Wil jij les van een bewezen expert op het gebied van GEWICHTHEFFEN?

Als jij in korte tijd wilt leren Snatchen, Clean and Jerken, of gewoon lekker gewichtheffen dan kan ik je helpen. Ik geef personal training gewichtheffen.

 

 

Workshop Gewichtheffen

PhotoGrid_1375049168195
Workshops:

De workshops zijn geschikt voor iedereen die in zijn/haar krachttraining gebruik maakt van oefeningen uit het Olympische Gewichtheffen. Er wordt met lichte gewichten gewerkt aangezien het gewicht bij het leren van de technieken van ondergeschikt belang is.
Tijdens deze workshop leert Karen je stap voor stap de snatch en clean & jerk. Deze workshop is ook enorm interessant voor trainers en een ieder die verder wilt komen met gewichtheffen.

Workshops bij:

CrossFit Apeldoorn
CrossFit Den Haag
Milo Assen
CrossFit Schagen
CrossFit FSF
CrossFit Rewind
CrossFit Noord
CrossFit Aan Zee
CrossFit Zuid
Team Reebok BeNeLux
CrossFit Gymert

CrossFit Vlaardingen
Reebok CrossFit Almere
CrossFit Meppel
Crossfit Zwijndrecht

MadeCross
Crossfit Mobilis

CrossFit 073
CrossFit Zoetermeer

 

Tarieven

Workshop 1: stap voor stap de snatch en clean & jerk (zonder gewichten)

Per workshop/cursus min 6 deelnemers max 20 deelnemers

Workshop 2: techniek training  snatch en clean & jerk (met gewichten)

Per workshop/cursus min 6 deelnemers max 12 deelnemers  tijd: 4 uur

Heeft U interesse?

Indien U interesse heeft dan kunt U met mij contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak. KLIK HIER

 

Karen Tovmasjan Ned. Kampioen en Ned. Recordhouder Gewichtheffen

werkt bij Leef! Gewichthef Club en Team Reebok BeNeLux

 

De oprichting van Leef! Gewichthef Club is in 2011 tot stand gekomen. Na een jaar te hebben ingezet op de promotie van de sport en het opbouwen van een flink aantal deelnemers, werd het de hoogste tijd om een echte vereniging op te richten. Mede door de drang van een aantal leden om deel te nemen aan officiële gewichthefwedstrijden, is Leef! Gewichthef Club een feit geworden.

sponsor-leefgewichthefclub

Na beraad tussen trainer Karen Tovmasjan en Herbert Stoffels, de eigenaar van het sportcentrum waar getraind wordt, is besloten om binnen de onderneming van LEEF! Sport & Beweegcentrum Olst-Wijhe een vereniging op te richten ter promotie van het gewichtheffen in de regio. Het bestuur bestaat uit de 2 bovengenoemde personen, waarbij de tekenbevoegdheid en uiteindelijke besluitvorming bij dhr Tovmasjan is komen te liggen.

Inmiddels zijn de eerste wedstrijden (zowel nationaal als internationaal) geweest en blijkt ons prille gewichthefteam prima te presteren. Dit door de inzet en vastberadenheid van trainer Karen, die van dit gewichthefteam toch wel zijn prestige project heeft gemaakt.

team-reebok

Reacties zijn uitgeschakeld.